Traiteurdienst: Koude schotels

Koude schotels:

Koude schotels worden altijd op een bord per persoon gelegd, met frietjes in een bakje of puntzak en vij koude sausjes.

Koude vleesschotel (tomaat met krabsla, 7 soorten bereide vleeswaren en groenten)

Koude vleesschotel met tomaat garnaal

Gemengde koude vlees- en vis- schotel (tomaat grnaal, gerookte zalm, heilbot, kippewit of salami, gerookte en gerookte ham en rosbief)

Koude visschotel (tomaat garnaal, gekokte of gerookte zalm, heilbot, forel, scampi of tongrolletje en langoustines)

Américain préparé (300 gr. zuivere rundspréparé met sla, tomaat, wortels, selder, ajuintjes en schijfjes augurk)

Kindrbord (gekookte ham, kippenwit, salami en vleesbrood met groentjes)

Tomaat mozarella

Breughel: Buffet bestaande uit: hoofdvlees, patè, droge worstjes, bloedworstjes, witte pensjes, gekookte ham, gerookte ham, potjes vlees bereid gehakt, aardappelen in de pel en assortiment van boerenbrood. Alles is volgens aloude familierecepten bereid.

Koud Buffet: Koud buffet met 5 soorten vis (gerookte zalm, gekookte zalm, gerookte heilbot, Noordzeegarnalen en gerookte forel) en 5 soorten vlees (gerookte en gekookte ham, salami, kippenwit, kippenboutjes) koude groentjes, fruit, sausjes, tafelbroodjes en koude aardappeltjes.

Luxe koud buffet: Het buffet wordt nog luxueuzer uitgevoerd met het lekkerste uit de zee. (kreeft, oesters,...)

Kaasbuffet: Keuze uit min. 7 kaassoorten afgewerkt met ambachtelijke broodjes, fruit en groentjes.
Bijgelevering van sfeervolle buffetstand mogelijk.
Levering van bijpassende wijnen moegelijk.