Traiteurdienst: In aanschuifformule

Traiteurdienst in aanschuifformule:

Deze gerechten kunnen uitgebreid worden met aperitiefhapjes, al dan niet op de barbecue.
Er moet een buffettafel vaorzien worden van 8 meter.
De etensresten worden door ons na de maaltijd in een karton of plastiekzak verzameld en ter plaatse gelaten.
Wanneer gevraagd wordt dit mee te nemen, wordt € 50,00 vuilniskosten aangerekend.
Gebruik en afwas van 1 bord per persoon met mes en vork zijn in de prijs inbegrepen.
Feesten voor groepen kleiner dan 50 personen wordt een forfait van € 125,00 aangerekend.
Voor feesten verder dan 25 km rekenen wij verplaatsingkosten.
Het feesstterrein (zaal of tent) moet zich op een redelijke afstand en redelijk hoogteverschil
van de vrachtwagen bevinden om bijkomende kosten te vermijden..
Op zondag aanvaarden wij geen opdrachten na 16.00 u.

Barbecue:  per persoon ( vanaf 50 p)
Alle gerechten worden vergezeld van een buffet, bestaande uit:
6 groenten sla / geraspte worteltjes / selder / tomaat / augurkjes / zilveruitjes
5 sausjes mayonaise / tartaar / cocktail / ketchup / groentendressing
1 bijgerecht keuze uit: frieten / kroketten / brood / koude of gepofte aardappelen

De gerechten kunnen naar keuze uitgebreid worden :
Warme sauzen keuze uit: Provençale / Bearnaise / choron / mosterd / champignon
Warme groenten 3 warme soorten ipv 6 koude soorten - enkel in de winter verkrijgbaar

1/ Gegrilde ham

2/ Gebakken varkenshammetje

3/ Gegrilde rib

4/ Classico
    worst / brochette / kotelet

5/ Gourmand
   4 stuks te kiezen uit: worst / kotelet / brochette / kippenbout / witte pens / ribbetje

6/ Gastronoom (à volonté gedurende 2u)
   worst / kotelet / brochette / côte à l’os / lamsribbetje
   aperitiefhapjes: mini-chipolata / merguez / mini-pensjes / kippenvleugeltjes
   aangepaste dipsausjes en 5 extra buffetsalades
   tussengerecht (Bourgognegranité) en dessert (warme appeltaart met ijs en slagroom)

7/ Belgico (à volonté)
    biefstuk friet met een warme saus naar keuze

8/ Côte à l’os (à volonté)
    vergezeld van aperitiefhapjes

9/ Verwenbarbecue
    een tiental mini barbecuehapjes (oa. fantasiebrochetjes en kleine visgerechtjes)
    luxueus groentenbuffet met frietjes, pasta of barbecue aardappelen
    duurtijd minimum 3 uur zodat iedereen de kans krijgt alles te proeven
    ideaal in walking dinner formule met kleine bordjes

10/ Poseidon classico
     visbrochette in papillot / stukje zalm / pikante scampi

11/ Atlantis Gastronoom
     zalm / lotte / kabeljauw / visbrochette in papillot / pikante scampi / sint-jacobsvrucht
     3 vishapjes (keuze uit: garnaalkroket / calamares / scampi fritti / loempia / visburgertje)
     aangepaste dipsausjes en 5 extra buffetsalades

12/ Kinderbarbecue
     2 stuks te kiezen in kinderportie analoog met de hoofdkeuze van de volwassenen


Kip aan het spit:  per persoon ( vanaf 50 p)
Alle gerechten (behalve de romantische kip) worden vergezeld van een buffet, bestaande uit:
4 groenten sla / geraspte worteltjes / selder / tomaat
2 sausjes mayonaise / ketchup
1 bijgerecht keuze uit: frieten / kroketten / brood / koude aardappelen

1/ Halve kip

2/ Romantische kip
    extra pikante kip met pikant sausje, ovenvers ciabatta

3/ Kinderkip
    kippenbil of éénvierde kip

4/ Kippenbil (à volonté)

5/ Vol-au-vent
    steeds gepresenteerd in een vidée