Traiteurdienst: De Vlaamse keuken

De Vlaamse keuken:

Onze streekgebonden gerechten worden bereid volgens grootmoeders recepten, en worden Ó volontÚ geserveerd, tot ieders buikje rond is.
Er kan steeds de keuze gemaakt worden tussen frietjes of puree behalve voor hutsepot.


1/ Hutsepot
* met worst en kotelet
* met worst, kotelet en rib
* met varkensschenkel
* Kinderportie met 1 worst

2/ Witloofrolletjes met ham en kaassaus

3/ Gehaktballen in tomatensaus

4/ Vogelnestjes in tomatensaus

5/ Mosselen
   geserveerd met frietjes, mayonaise en een lekkere mosselsaus.
   prijs is afhankelijk van marktprijs en dus louter indicatief

6/ Vlaams stoofpotje
    runds- en varkensstoverij, geserveerd met salade

7/ Varkensgyros
    lekker gekruide gyros, geserveerd met salade

8/ Kippengyros
    lekker gekruide gyros, geserveerd met salade

9/ Pita
    geserveerd met ijsbergsla

10/ Rundstong in Madeira

11/ Gentse waterzooi

12/ Ardeens of duivelsgebraad
     geserveerd met warme groentjes en jagerssaus, met puree of gratin dauphinois

13/ Gebakken rosbief
     heerlijk rosÚ gebakken rosbief met kroketjes en 3 warme groenten